Відомості про поіменне голосування на сімнадцятій позачерговій сесії Михайлівської сільської ради ОТГ VII скликання

27 лютого 2019 року Голосування

Про внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2018 року № 15 - 1/VІІ «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік»

Про внесення змін до рішення сільської ради від 26.06.2018 № 7-6/VІІ «Про встановлення ставок на єдиний податок, акцизний податок, транспортний податок, збір за місця для паркування транспортних засобів, туристичний збір на 2019 рік»

:Про організацію цивільного захисту на території Михайлівської сільської ради об’єднаної територіальної громади

Про затвердження Положення про Михайлівську сільську ланку об’єднаної територіальної громади Черкаської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту

Про Програму забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території Михайлівської сільської ради на 2019 – 2020 роки

Про надання матеріальної допомоги жителям Михайлівської об`єднаної територіальної громади

:Про затвердження Переліку об’єктів майна комунальної власності Михайлівської сільської ради, які пропонуються до реалізації у 2019 році

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Джагінян О.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення в користування на умовах оренди земельної ділянки для городництва гр. Дорофєєву П.М.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам Гордій Ю.Ю., Зайцев І.О., Дяченко В.В., Хідченко О.В.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Олексенку І.В., гр. Кодолі О.В.

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва гр. Косенко І.І.

Про затвердження тарифів на водопостачання по населених пунктах Михайлівської сільської ради