Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік..

Про Програму соціально-економічного розвитку Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Про Програму благоустрою, озеленення та поліпшення екологічного стану в населених пунктах Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Про місцеву Програму «Турбота» на 2019 рік.

Про Програму забезпечення правопорядку та підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території Михайлівської об`єднаної територіальної громади на 2019 - 2023 роки.

Про затвердження штатного розпису працівників установ, що знаходяться на утриманні Михайлівської сільської ради на 2019 рік

Про внесення змін до рішення сільської ради від 26.06.2018 № 7 - 4/VІІ «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019 рік

Про Положення про порядок надходження і використання цільового фонду Михайлівської сільської ради

Про затвердження Положення про преміювання, встановлення надбавок до заробітної плати працівникам апарату сільської ради

Про надання дозволу на позику легкового автомобіля для використання сільським головою для службових цілей та компенсацію витрат на його використання

"Про встановлення ліміту на бензин при використанні легкового автомобіля сільським головою для службових цілей

"Про встановлення умов оплати праці сільському голові на 2019 рік."

"Про встановлення умов оплати праці першому заступнику сільського голови та заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів на 2019 рік"

"Про встановлення умов оплати праці секретарю сільської ради, керуючому справами (секретарю) виконкому сільської ради та в.о. старости на 2019 рік."

Про встановлення умов оплати праці начальникам та спеціалістам відділів виконавчого комітету Михайлівської сільської ради на 2019 рік

Про надання дозволу гр. Бурлай М.М. на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у користування на умовах оренди земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га в с. Михайлівка, вул. Героїв Майдану, 14а

Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Островському А.М.

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки кадастровий номер 7121885600:02:000:0655.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Івахненко В.В., Анталовці Д.В., Титаренко С.П.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кисіль В.І.

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки кадастровий номер 7121885600:02:000:0617

Про укладання договору оренди землі з Веремієнко Володимиром Михайловичем на земельну ділянку загальною площею 0,1027 га

Про затвердження Положення про відшкодування втрат від недоотриманих коштів за фактичне використання земельної ділянки на території Михайлівської об`єднаної територіальної громади.

Про внесення змін до Програми розвитку обдарованих дітей на 2018 - 2022 роки у Михайлівській об’єднаній територіальній громаді.

Про внесення змін до Переліку проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об`єднаних територіальних громад у 2018 році в Михайлівській об’єднаній територіальній громаді .

Про внесення змін до рішення сільської ради від 10.01.2018 року № 1 - 14/VII «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік .