"Про звіт про виконання бюджету об`єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року»."


"Про виконання Програми соціально-економічного розвитку Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року"


"Про внесення змін до рішення сільської ради від 10.01.2018 року № 1 - 14/VII «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік"


Про Програму розвитку первинної медико - санітарної допомоги в Кам’янському районі та підтримки Комунального некомерційного підприємства Кам’янський районний центр первинної медико - санітарної допомоги Кам`янської районної ради на 2018-2019 роки"


"Про прийняття на баланс нежитлової будівлі за адресою: вул. Кам`янська,17, с. Ребедайлівка, Кам`янського району, Черкаської області"


"Про прийняття на баланс громадської будівлі за адресою: вул. Кам`янська,22, с. Ребедайлівка, Кам`янського району, Черкаської області."


"Про внесення змін до Переліку проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об`єднаних територіальних громад у 2018 році в Михайлівській об`єднаній територіальній громаді"


"Про надання дозволу на позику легкового автомобіля для використання сільським головою для службових цілей та компенсацію витрат на його використання"


"Про надання матеріальної допомоги жителям Михайлівської об`єднаної територіальної громади.."


"Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під приміщенням сільської ради с. Ребедайлівка у комунальну власність Михайлівської сільської ради."


"Про вилучення земельних ділянок у гр. Вариводи Ю.С., Слободянюк О.І., Величко О.М"


"Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Борис Н.Т."


"Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Кучер Л.Д., Величко А.О., Журбі М.В"


"Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Міліціяну В.П., Пугачу І.О."


"Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бондаренко Т.М."


"Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам Кульбачній Н.Ф., Стрикаль С.В."


"Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Несененко О.П., Руденко Б.В."


"Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об`єднання земельних ділянок Михайлівської сільської ради з кадастровим номером: 7121885600:02:000:0652 на адміністративній території Михайлівської сільської ради."


"Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Кріт С.В., Ромашині О.П., Кобзар С.М., Худієву Р.Х., Чернишенко В.В., Метелєву В.С., Корсуну В.Г., Гнатенко В.В"


"Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вербівському Б.О."


"Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лапай Т.О., Ханикіну М.В."


"Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок"


"Про укладання договору оренди землі з Косенком Іваном Івановичем на земельну ділянку загальною площею 29,1952 га"


"Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Холоденко О.І."


"Про план роботи Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади на І квартал 2019 року."