1. Про звіт сільського голови.
    Додаток
  2. Звіт про виконання бюджету Михайлівської ОТГ за І квартал 2020 року.
    Додаток
    Пояснювальна записка
  3. Про внесення змін до бюджету на 2020 рік.
    Додаток 1
    Додаток 2
    Додаток 3
    Додаток 4
    Додаток 5
    Пояснювальна записка
  4. Про надання матеріальної допомоги жителям Михайлівської об`єднаної територіальної громади.
  5. Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2019 № 26 - 13/VІІ «Про надання дозволу на позику легкового автомобіля для використання сільським головою для службових цілей та компенсацію витрат на його використання».
  6. Про внесення змін до рішення сільської ради від 22.02.2018 № 3-11/VІІ «Про затвердження Порядку забезпечення пільгового проїзду працівників закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Михайлівської сільської ради до місця роботи та в зворотному напрямку».
  7. Про утворення Робочої групи з благоустрою населених пунктів Михайлівської об`єднаної територіальної громади.
  8. Про вилучення земельної ділянки гр. Ахсахалян К.Р.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Колос Л.В.
  10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Харченко В.В.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай) гр. Клим’юк А.В.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Лисенко І.В.
  13. Про затвердження «Детального плану частини території по вулиці Воронкова в с. Ревівка, Кам’янського району, Черкаської області».
  14. Про вилучення земельної ділянки гр. Бичок І.М.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай) гр. Штрик Т.Д.
  16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Шевченко Н.П.
  17. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Шевченко А.О.
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурлаю Б.В.
  19. Про надання дозволу на видобування піску, глини місцевого значення для власних потреб.
  20. Про надання дозволу щодо складання технічної документації із землеустрою по встановленню меж в натурі (на місцевості) земельної ділянки гр. Калініченко О.І. за адресою: с. Михайлівка вул. Героїв Майдану,25.
  21. Про план роботи Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади на ІІІ квартал 2020 року.
  22. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки гр. Денисенку М.П.
  23. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок під господарськими будівлями та дворами ТОВ «Олімп».
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Соколовського Сергія Миколайовича, гр. Соколовського Євгенія Миколайовича, гр. Соколовської Анастасії Миколаївни, гр. Соколовського Андрія Миколайовича, гр. Соколовського Павла Миколайовича, гр. Чарути Оксани Миколаївни для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на адміністративній території Михайлівської сільської ради Кам`янського району Черкаської області, за межами с. Ревівка.