1. Про звіт про виконання бюджету об`єднаної територіальної громади за 2019 рік.
    Пояснювальна записка
    Додаток_1
    Додаток_2
    Додаток_3
    Додаток_4
  2. Про виконання Програми соціально - економічного розвитку Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади за 2019 рік.
    Додаток
  3. Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2019 р.              № 26 - 1/VII «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».
    Пояснююча
    Додаток
  4. Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2019                 № 26 - 10/VII «Про затвердження штатного розпису працівників установ, що знаходяться на утримані Михайлівської сільської ради на 2020 рік».
    Додаток
  5. Про надання матеріальної допомоги жителям Михайлівської об`єднаної територіальної громади.
  6. Про скасування рішення сільської ради від 19.01.2018 р. № 2 - 17/VІІ «Про реорганізацію дошкільного навчального закладу «Барвінок» шляхом приєднання до Михайлівської сільської ради».
  7. Про відмову у наданні згоди на добровільне об`єднання територіальних громад.
  8. Про добровільне приєднання територіальних громад до об’єднаної територіальної громади.
  9. Про виключення з переліку земельних ділянок право оренди яких виставляється на земельні торги (аукціон).
  10. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок гр.гр. Продайводі М.П., Джулай В.А.
  11. Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду гр.гр. Яценко В.Е., Гандзюрі В.П., Круть Н.Є.
  12. Про розроблення детального плану частини території в с. Пляківка в межах вул. Вишнева на адміністративній території Михайлівської сільської ради Кам’янського району Черкаської області.
  13. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок гр.гр. Плаксун Н.В., Галайді С.М., Діброві В.В., Кучеренко О.П.
  14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр.гр. Голубничій Ф.Х., Кикоть Т.Я., Аністратенко Л.Г.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай).
  16. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр.гр. Йорженко А.Ф., Йорженко О.В. Йорженко О.А.
  17. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр.гр. Музиці І.Г., Кульбачному В.П.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.гр. Музиці І.Г., Коваленко П.С., Литвиненко В.П., Погорілому Д.М.
  19. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Ткаченко С.А.
  20. Про впорядкування дороги в селищі Лісове.
  21. Про план роботи Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади на ІІ квартал 2020 року.
  22. Про придбання автомобіля.
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Пухир В.В.