1. Про результати виконання бюджету об`єднаної територіальної громади за І квартал 2019 року.
    Додаток
    Пояснююча записка
  2. Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2020 рік.
  3. Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік.
  4. Про встановлення ставок на єдиний податок, транспортний податок, збір за місця для паркування транспортних засобів, туристичний збір  на 2020 рік.
  5. Про встановлення розміру ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Михайлівської сільської ради на 2020 рік.
  6. Про затвердження Переліку проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об`єднаних територіальних громад у 2019 році в Михайлівській об’єднаній територіальній громаді.
  7. Про хід виконання Програми організації та фінансування громадських робіт у 2018 році.
    Додаток
  8. Про визначення орієнтовних строків проведення звітів депутатів Михайлівської сільської ради VIІ скликання перед виборцями.
  9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Джулай В.А.
  10. Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з послідуючою передачею у приватну власність гр. Цариковському Г.І., гр. Конарєвій Т.Д.
  11. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.05.2019 № 19 - 17/VІІ «Про затвердження переліку земельних ділянок для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах – аукціонах)».
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Задніпрянець І.А.
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Глигало А.І.
  14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сандовенко І.С.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Міліціяну В.П.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Бурбелюк Л.П.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою гр. Котляру О.С.
  18. Про план роботи Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади на ІІІ квартал 2019 року.