1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2018 р. №15 - 1/VII «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  2. Додатки
    Пояснююча
  3. Про виконання Програми «Турбота» Михайлівської сільської ради на 2018 рік.
  4. Про затвердження Звіту про оцінку майна «Дорожне покриття вул.Молодіжна в с. Ребедайлівка Кам`янського району, Черкаської області
  5. Про внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2018 р. №15 - 6/VII «Про затвердження штатного розпису працівників установ, що знаходяться на утриманні Михайлівської сільської ради на 2019 рік».
  6. Додаток
  7. Про надання матеріальної допомоги жителям Михайлівської об`єднаної територіальної громади.
  8. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  9. Додаток
  10. Про прийняття на баланс громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами будівлю «Місцевої пожежної охорони» за адресою: вулиця Героїв Майдану,27а, село Михайлівка, Кам’янського району, Черкаської області.
  11. Про затвердження Положення про оренду окремих елементів благоустрою Михайлівської ОТГ для розміщення пересувних тимчасових споруд для дрібно-роздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг
  12. Про вилучення земельних ділянок гр. Сергієнко О.А. та Синьогуба М.В.
  13. Про затвердження схеми санітарної очистки території Михайлівської сільської ради (с. Михайлівка, селище Лісове, с. Ребедайлівка, с. Ревівка та с. Пляківка).
  14. Додаток 1
    Додаток 2
    Додаток 3
  15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Руденко В.І.
  16. Про надання дозволу гр. Круть І.І. на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у користування на умовах оренди земельної ділянки орієнтовною площею 0,1868 га в с. Михайлівка, вул. Черняховського, 91-е.
  17. Про надання дозволу гр. Пухир В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у користування на умовах оренди земельної ділянки площею 3,1000 га в с. Михайлівка, вул. Героїв Майдану,1-г.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Островському А.М.
  19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Погорілому Д.М., Чернишенку Ю.В., Цариковському Г.І. Ігнатьєву О.І., Бордюгу В.М.
  20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Пугач І.О., Русіновському В.М., Скринник С.А., Арсеменко В.О., Боїшко С.С., Гандзюрі М.А., Холоденко О.І
  21. Про затвердження переліку земельних ділянок для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах – аукціонах).
  22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою гр. Нідзельському О.А.
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів.
  24. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки за адресою с. Ревівка вул. Воронкова.
  25. Про внесення змін до рішень сільської ради від 16.11.2018 р. № 12-14/VII, від 16.11.2018 р. № 12-12/VII, від 16.11.2018 р. № 12-24/VII.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Забожану П.О
  27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби гр. Забожану П.О.